ZAJEDNICE

Use the map below to find Pathwork communities across the globe.

  • Legend:
  • Affiliates
  • Chapters
  • Groups
  • Helpers

Vitalne i vibrantne zajednice koje su se raširile na planeti rastu okupljene oko podučavanja i izučavanja Predavanja Pathwork Vodiča. Pathwork je nastao u Njujork sitiju oko 1957. godine i sada je snažno prisutan u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Australiji. Takođe postoje i manje grupe koje rade Pathwork u mnogim drugim delovima sveta.

Internacionalna Pathwork Fondacija prepoznaje tri nivoa Pathwork zajednica: Podružnice, Odeljci i Pathwork grupe. Za više informacija o načinu da postanete  prepoznata Pathwork zajednica kontaktirajte Fondaciju.

affiliate-markerPathwork Podružnice

Ove Pathwork zajednice i centri predstavljaju inkorporirane neprofitne organizacije. One nude mnoge individualne i grupne programe zasnovane na Pathwork učenjima. One takođe obučavaju helpere i učitelje, ljude koji pomažu drugima na osnovu Predavanja Vodiča i svog ličnog putovanja na unutrašnjem otkrivanju.

Pogledajte spisak svih Pathwork podružnica

View a directory of all Pathwork affiliates

affiliate-markerPathwork Odeljci

Pathwork odeljak je neinkorporirana grupa koju vode minimum dva helpera od kojih je potrebno da jedan bude rezident konkretne oblasti. Odeljci nude individualne i grupne programe zasnovane na Pathwork učenjima. Da bi mogli da upotrebljavaju zaštitni znak i materijale Helperi potpisuju sa Fondacijom ugovor o članstvu i zaštiti znaka i odgovorni su za obezbeđenje održanja kriterijuma unutar odeljka. Da bi obnovili svoje članstvo Odeljci jedanput godišnje obaveštavaju Fondaciju o svojim aktivnostima.

Pogledajte spisak svih Pathwork odeljaka

View a directory of all Pathwork chapters

affiliate-markerPathwork  grupe

Pathwork grupe okupljaju ljude čiji je primarni cilj izučavanje Pathworka. Njih nadgleda i vodi helper koji može ali ne mora da bude rezident u oblasti. Helper-mentor treba da bude član Pathwork odeljka ili podružnice i odgovoran je za aktivnosti u svojoj grupi o čemu jedanput godišnje obaveštava Fondaciju

affiliate-markerNeformalne grupe

Neformalne grupe su posvećene izučavanju Pathwork materijala i mogu bilo gde da se spontano formiraju. Nije nužno da ih vodi helper i nisu formalno prepoznate od strane Internacionalne Pathwork Fondacije. Takve grupe mogu da dobiju podršku ikako ne mogu da koriste zaštićeni naziv Pathwork da reklamiraju svoje aktivnosti.

Pogledajte spisak svih Pathwork grupa

View a directory of all Pathwork groups

affiliate-markerPomagači

Pathvork Pomagač je neko ko je uspešno završio jedan od mnogih programa obuke Helpership širom sveta i kvalifikovan da drži individualne sesije , olovo grupe , drži predavanje studije , radionice, treninge i / ili koristite oznaku usluge Pathvork ®

Katalog Pathvork pomagača širom sveta uskoro